Αναδημοσίευση άρθρου εφημερίδας Financial Times με θέμα: «Athens scrapes together cash for April but default looms in May», στο οποίο περιλαμβάνονται δηλώσεις του Γεν.Γραμματέα του ΣΑΤΕ κ. Δ. Κωνσταντινίδη σε συνέχεια της συνέντευξής του στο Ειδησεογραφικό Δίκτυο Euronews. Βλέπε και άρθρο του ιστοτόπου PROTOTHEMA.GR με θέμα: «FT: Η Αθήνα µαζεύει λεφτά τον Απρίλιο, αλλά η χρεωκοπία καραδοκεί στο Μάιο».
08/04/2015Τοπίο στην ομίχλη τα εργοτάξια σε όλη τη χώρα. Συνέντευξη του Προέδρου του ΣΑΤΕ κ. Ζ. Αθουσάκη στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ (02-05-2015).
04/05/2015Στον αέρα κινδυνεύουν να τιναχτούν έργα €600 εκατ. Δηλώσεις του Προέδρου του ΣΑΤΕ κ. Ζ. Αθουσάκη στο ειδησεογραφικό site CAPITAL.GR (23-04-2015).

