Συχνές ερωτήσεις – απαντήσεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με θέμα: «Βεβαιώσεις Εισοδημάτων από Μερίσματα, Τόκους, Δικαιώματα Φορολογικού Έτους 2023».
19/02/2024Δελτίο Τύπου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων με θέμα: «myDATA: Σε λειτουργία από σήμερα νέες εκδόσεις για το myDATA και το timologio».
20/02/2024Νόμος 5087/2024 (ΦΕΚ 25 Α’/16.02.2024) με τίτλο: «Ενίσχυση της πρότυπης κτηνοτροφίας, ρυθμίσεις για την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειες, διατάξεις για τη φυτοϋγεία, τα βιοκτόνα προϊόντα και την ποιότητα τροφίμων, διατάξεις για την τόνωση της αγροτικής ανάπτυξης και άλλες επείγουσες διατάξεις» – Αναδημοσίευση άρθρου του ιστοτόπου taxheaven.gr με θέμα «Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο νόμος 5087/2024 με τις διατάξεις για τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ και την αλλαγή της προθεσμίας υποβολής Ε9».

