Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: «Θεοδωρικάκος από Κιλελέρ: Έργα πνοής στην Θεσσαλία και σε ολόκληρη τη χώρα – Τα 2,5 δισ. του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» είναι εδώ και μπορούν να πέσουν άμεσα στην αγορά».
10/07/2020Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με τίτλο: «Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς, ρύθμιση της οικονομικής δραστηριότητας, αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου, πρόστιμα για τη διακίνηση και εμπορία απομιμητικών/παραποιημένων προϊόντων, ρύθμιση θεμάτων για τη βιομηχανία, τις ιδιωτικές επενδύσεις, τις συμπράξεις δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, την έρευνα, την καινοτομία και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και λοιπές διατάξεις» όπως κατατέθηκε στη Βουλή.
14/07/2020Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα: «Θεοδωρικάκος από Θεσσαλονίκη: «Αντώνης Τρίτσης», 109 έργα της Β. Ελλάδας, προϋπολογισμού 240 εκατ., εντάσσονται στο πρόγραμμα».

