Καταχώρηση στην κατηγορία Νέα Άλλων Φορέων - 24/01/2022

Δημόσια Διαβούλευση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα: «Δημόσια διαβούλευση επί του σχεδίου νόμου με τίτλο «Σύσταση εταιρειών μέσω των Υπηρεσιών Μιας Στάσης (Υ.Μ.Σ.) και τήρηση του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) – Ενσωμάτωση Κεφαλαίου III της Οδηγίας (ΕΕ) 2017/1132, όπως τροποποιήθηκε με την Οδηγία 2019/1151 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 20ής Ιουνίου 2019, όσον αφορά τη χρήση ψηφιακών εργαλείων και διαδικασιών στον τομέα του εταιρικού δικαίου (L 186)»» έως 05 Φεβρουαρίου 2022.
24/01/2022
Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων με θέμα: «Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την απλούστευση και ψηφιοποίηση των διαδικασιών αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή».
24/01/2022

Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με θέμα: «Οι εργοδότες οφείλουν να λάβουν ιδιαίτερη μέριμνα για όσους εργαζόμενους απασχολούνται σε εξωτερικούς χώρους».

← Επιστροφή